mariehusberg - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Reisemål 2017

Ahh, har så mange kjekke reiser å se frem til, klarer snart ikke å vente! Et av målene mine for 2017 var å reise mer. Nå står jeg her, fire, om ikke fem reiser rikere. Har gått en del penger for å få det til, men tror absolutt det blir verdt det!

Første reisen går til Marbella, i Spania. Jeg reiser sammen med noen venninner av meg som jeg har holdt sammen med siden barneskolen. Vi har det såå gøy sammen, så en uke med dem kan aldri slå feil! Har vært ønskelig å få til en tur sammen lenge, så er glad vi fikk det til i år! Vi reiser siste uken i Juni, og blir i en uke. Her blir det soling, bading og party som står for tur. 

I midten av Juli, en uke etter jeg kommer hjem fra Marbella, går turen til Roma, i Italia. Da reiser jeg sammen med kjæresten min Daniel, og et vennepar av oss. Har alltid hatt et stort ønske om å dra til Italia, å nå skjer det, endelig! Gleder meg så masse til å spise ekte italiensk pizza, høre italiensk musikk og å  se alle severdighetene der. Plassen vi skal bo på er ikke et normalt hotell, men en italiensk campingplass haha. Ut i fra bildene ser både hotellet, og bungalowene vi skal bo i, kjempe bra ut! 


I slutten av Juli går turen til Spania ,igjen haha. Da er det jeg og Daniel som skal reise ned i leiligheten deres. Ligger ikke så langt i fra Torrevieja. I fjor da vi var der hadde vi en kjempe kjekk tur. Noe av det jeg husker best var når vi badet i saltsjøen. Vannet er helt rosa, og fylt med salt. Utrolig fint å se på, å ikke minst deilig å bade i. Vi var også innom Guadalest. Guadalest er en liten fjellandsby, oppover fjellet er det mange koselige og lokale butikker, på toppet av fjellet venter en super fin utsikt!


Her om dagen fikk jeg vite at jeg er invitert på jentetur med jentene på mamma sin siden av familien. Tidspunktet for turen er enda usikkert, men virker som de har landet på at det blir til København. Jeg og mormor har alltid snakket om å reise der sammen en gang, så er veldig kjekt at det blir noe av det, og at vi reiser alle sammen! Vi kommer nokk til å reise en gang mellom sommerferien/høstferien. 

Siste reisen er i november, og går til Filippinene(!!!!) Faren til Daniel er fra Filippinene, og har masse familie der nede. Grunnen til at vi reiser ned nå er fordi søskenbarnet til Daniel skal gifte seg!! Gleder meg så mye til å se og oppleve kulturen der nede, oppleve et helt nytt land, og ikke minst møte familien til Daniel. Er enda helt uvirkelig at vi skal ned der, har ikke gått helt opp for meg. Føler meg utrolig heldig som får reise på så mange kjekke reiser. Har planer om å få til en reisevlog per tur. Synes det er veldig kjekt å se på selv, samtidig som det også er kjekt å se tilbake på senere!

-  Har du lagt noen reiseplaner for 2017?
 

hits