mariehusberg - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

DIY: from old to new shoes

Etter å vært syk i noen dager nå,er det godt å være tilbake! Timing kunne ikke vært verre med prosjektet på skolen, men var ikke noe å gjøre med det, dessverre. I dag føler jeg meg som meg selv igjen, å er klar til å få noe ut av dagen. Var oppe allerede klokken ni i dag, å har til nå stelt meg, vært på gjenbruken, og laget en DIY til dere. I dag er DIY om hvordan å få gamle sko til å se ut som nye. Jeg elsker mine Adidas superstar sko, å har snart hatt dem i en god stund nå. Er så typisk nå som jeg endelig har gått dem inn, at de er blitt så slitte og skitne. Så i stedet for å kvitte meg med dem, bestemte jeg heller å freshe dem opp.

Processed with VSCO with a4 preset

♥ Dra ut de gamle snorene og kast dem. Evt om du ikke har nye tilgjengelig kan du lett gjøre dem renere ved å legge dem i klor, eller å skylle dem i varm vann med såpe. 

Processed with VSCO with a4 preset

♥ Det du trenger er; nye snorer, tannkrem og en klut


Processed with VSCO with a4 preset

Ta vann på kluten, å ta på en liten mengde med tannkrem. Smør det over skolen, og du vil rask se hvordan det kvitter seg med drit og møkk. Skyll så skoene under vann for å få vekk tannkremen, og tre på de nye snorene. Voilá !

Resultatet på skolene mine ble veldig bra. De ser så mye finere ut(!!) Så da blir det en liten stund til før jeg trenger å fornye dem. Om du ikke har Adidas superstar anbefaler jeg å kjøpe dem , verdens beste sko! 

hits