mariehusberg - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Ting jeg ser frem til

Hele dagen i går gikk til sangtimer, jobb og personalmøte på Bikbok, så var lite tid til blogging hehe. Dagen i dag er ikke så bra, har nemlig klart å bli syk igjen. Har blitt mye bedre  i løpet av dagen da, så det går forhåpentligvis snart over. I og med at jeg er syk tenkte jeg at det kunne vært kjekt å muntre meg selv opp, med kjekke ting jeg har å se frem til. Så her er noen av tingene jeg ser frem til;

♥ Eksamen


Akkurat nå gleder jeg meg mye til å få unnagjort eksamenen. Jeg skal ha min siste eksamen 30. mai, og kan deretter ta sommerferie, wuhu!! Jeg er veldig fornøyd med sangene jeg har valgt ut til eksamenen, og føler jeg ligger godt an. Så må bare krysse fingrene for at det går bra! Er heldigvis bare godkjent/ ikke godkjent, så fikser nok dette.

♥Reise

For dere som har lest reise-innlegget mitt vet dere at jeg har mye reising i vente; Spania x2, Italia, Danmark og Fillippinene. Er helt surrealistisk å tenke på, har liksom ikke gått opp helt for meg enda. Gleder meg til å bade, ta bilder, spise god mat, oppleve nye kulturer og skape minner med familie og venner!

 

♥Bli 20


Den 27. desember fyller jeg 20 år! Er ikke alltid en fryd å være desember barn, spesielt ikke når en fyller 18 og 20, men har aldri vært så nærme så nå! 245 days to go(!!!)xPPPpp 

 

♥Secondhand shopping


Å handle i bruktbutikker er noe av det kjekkeste jeg vet om. Er jo regne skattejakten hehe. Elsker å kjøpe noe som gjerne ikke alle andre har. Ser frem til å finne flere skatter fremover, og kanskje også i andre land.

 

♥ Få farge på kroppen


Å ha fin farge på kroppen er aldri feil! Selv elsker jeg å være brun, føler meg automatisk så mye finere når jeg har solbrun hud. Har allerede begynt å jukse litt med å ta sol, men er ikke det samme som å få farge etter å vær en dag på stranden!

Noen av mange ting jeg har å se frem til!

- Har du noe du ser frem til ?

 

hits